Berging van vrachtwagen, truck of bus in Nederland en Europa

Je hebt nét een telefoontje van je chauffeur gekregen: hij is gestrand door schade aan de vrachtwagen. Wat nu? Onze specialisten helpen je direct verder met zware berging van de vrachtwagen, truck of bus, dag en nacht en 365 dagen per jaar. Of dat nou in Nederland is of in Europa. Ook als de combinatie op de kop ligt. Natuurlijk helpen we je ook met gepland transport of als de chauffeur niet verder kan vanwege een technisch mankement.

Hoe krijg ik de lading zo snel mogelijk op de bestemming? Is het mogelijk om de truck met oplegger compleet te bergen? Hoe zit het met de kosten? Bel ons, we helpen je graag en snel.

Berging van de vrachtwagen regelen wij binnen een uur

In de transportsector is elk uur stilstand erg kostbaar, daarom regelen wij zware berging van de vrachtwagen, truck of bus binnen een uur. Omdat we in heel Europa werken, kunnen we lokale specialisten inschakelen in de Benelux, Polen, Duitsland en Frankrijk. Zo zijn we overal snel ter plekke. En de kosten? Die zijn afhankelijk van een aantal factoren. Het beste kun je ons even bellen, dan weet je snel waar je aan toe bent.

Berging van de vrachtwagen met een vervangende truck

Met onze jarenlange ervaring weten we precies welke inzet nodig is. Is er een vrachtwagen met oplegger gestrand? Dan bergen we die niet alleen, we nemen ook een vervangende truck mee, zodat jouw chauffeur weer snel verder kan rijden en de lading zo snel mogelijk op de bestemming aankomt. Dat is natuurlijk extra belangrijk als het gaat om koelwagens of vervoer van levende dieren. Een vervangende truck is ook handig, omdat een combinatie niet in z’n geheel vervoerd mag worden. 

Zware berging van een gekantelde vrachtwagen

Gespecialiseerd in zware berging van de vrachtwagen bij complexe situaties

We zijn ook gespecialiseerd in vrachtwagenberging bij ongevallen, weten precies hoe te handelen in complexe situaties en nemen het juiste materieel mee. Is er bijvoorbeeld een vuilniswagen of vier-assige bakwagen met oplegger op de kop in een sloot beland? Dan regelen we wat nodig is, bijvoorbeeld meerdere wreckers, telekranen, materiaalwagen en genoeg mankracht. Bovendien coördineren we alle werkzaamheden.

Extra service en soepele afhandeling

Moeten er ter plekke zaken afgehandeld worden, zoals reparatiekosten, sleepkosten of stallingskosten? Dan kun je dat rustig aan ons overlaten, ook in het buitenland. We hebben veel ervaring hiermee en helpen je graag. Als een vrachtwagen in het buitenland is gestrand, kan het zijn dat die niet veilig staat. Wij regelen dan een snelle en veilige oplossing. En ook de administratie handelen wij snel en correct af. Zo kun je zelf ook snel jouw factuur doorsturen en heb je geen administratieve rompslomp.

Zware berging van een vrachtwagen in de nacht

Betrouwbare partners met state-of-the-art materieel

Ons materieel is niet alleen compleet en uitvoerig, het is ook state-of-the-art. Onze trucks zijn ingericht met dichte oprijdplaten en een lier. Zo zijn wij een betrouwbare partner voor zware berging binnen alle doelgroepen, van Rijkswaterstaat, truckdealers en transporters in MKB tot transportbedrijven met een wagenpark van 1000 eenheden. Bijvoorbeeld als ze zelf ter plaatse zijn geweest en hebben geconstateerd dat de vrachtwagen, truck of bus niet daar gerepareerd kan worden. 

Zware berging nodig of toch transport?

In principe heet het berging bij schade aan de carrosserie en transport bij een technisch mankement. Bij ons hoef je niet te kiezen, we bieden zowel berging als transport voor vrachtwagen, truck of bus in Nederland en Europa. Je weet dus zeker dat je geholpen wordt als je ons belt. Bijvoorbeeld bij pech in het buitenland, dan is het in de meeste gevallen goedkoper om de vrachtwagen, truck of bus op te halen en in Nederland te laten repareren. Of bijvoorbeeld als je als handelaar in het buitenland een vrachtwagen met schade wilt kopen voor export.  

Zware berging van een vrachtwagen bij gladheid

Direct duidelijkheid als je belt

Heb je hulp nodig bij de berging van een vrachtwagen, truck of bus in Nederland of Europa? Dan ben je met één telefoontje direct geholpen, dag en nacht, het hele jaar door. Dus ook in het weekend en op feestdagen. Na een kort keuzemenu krijg je direct een bergingsspecialist te spreken, die aan een half woord genoeg heeft om precies te regelen wat jij nodig hebt. In alle gevallen geven we direct aan de telefoon een inschatting van de kosten

Berging nodig voor een vrachtwagen, truck of bus? En direct duidelijkheid hebben over de kosten en wat er geregeld wordt? Neem gerust contact op, we helpen je graag.

  • Snel ter plekke in heel Europa
  • Vervangende truck bij gestrande combinatie
  • Specialist in zware berging bij complexe situaties
  • Extra services en soepele afhandeling
  • State-of-the-art materieel
Zware Berging
& Pechulp
24/7 weer op weg