Snel weer een vrije weg

met berging van Wolves

Als een voertuig niet meer kan rijden, worden wij ingezet door hulpdienst, alarmcentrale, bedrijf of particulier. Ook voor vrachtwagenberging en zware berging van andere voertuigen. Onze werkwijze is altijd gelijk.

The Wolves in 4 stappen

01 Melding

Meldingen komen binnen via één van de alarmcentrales of via bedrijven en particulieren rechtstreeks. Deze volgen we 24/7 direct op. We houden daarbij contact met de melder en laten zo snel mogelijk weten wanneer de berger ter plekke is.

02 Berging

Onze specialist komt met het juiste materieel en zorgt ervoor dat het voertuig op de veiligste manier en zo snel mogelijk naar het gekozen adres wordt gebracht: huisadres of schadehersteller.

03 Doortransport

Als de eindbestemming nog niet bekend is, stellen wij uw voertuig veilig op één van onze depots (Wierden, Zwolle of Apeldoorn). Uiteraard verzorgen we vervolgens ook het doortransport naar de eindbestemming. Via deze link geef je de gewenste eindbestemming door na goedkeuring van de verzekeraar.

04 Facturering

Als de volledige berging is afgerond, zorgen wij ervoor dat alles wordt afgehandeld: de melding wordt in het centrale systeem afgemeld en de kosten worden bij de juiste partij in rekening gebracht.

Wolves special W’s

berging brandweer vrachtwagen

Bus of vrachtwagen?
Ook sterk in zware berging

We bergen ook voertuigen die meer wegen dan 3500 kilo. Het benodigde materieel hebben we in huis of kunnen we snel regelen binnen ons netwerk. Onze specialisten handelen snel en adequaat in gecompliceerde situaties. 

Meer over zware berging

We can tell you more!

Ik coördineer alle aanvragen voor berging en stuur dus continu de bergers op pad. Het ene moment is dat voor een pechhulp, het andere moment staat er een auto dwars over de weg. Wij zorgen ervoor dat hulp snel ter plaatse is.

Jesper Jansen - Wolves Berging
Jesper Jansen

Planner