Snel weer op weg

met pechhulp van Wolves

Sta je stil met pech of schade? Wij helpen je 24 uur per dag, 7 dagen per week. Je hebt hiervoor geen abonnement nodig. Vaak kunnen we je ter plekke helpen door een storing te verhelpen of een onderdeel te vervangen. Als dat niet lukt, kunnen wij ervoor zorgen dat je direct je weg weer kunt vervolgen. Bijvoorbeeld met vervangend vervoer en transport van je auto.

Dus, wil je ‘s morgens naar je werk en de auto start niet? Ben je onderweg en de auto houdt er plotseling mee op? Of ben je halverwege Frankrijk en je camper begeeft het? Bel gerust. Je zit dan nog nergens aan vast. We overleggen eerst met je over de kosten. 

The Wolves in 4 stappen

01 Melding

Of je nou stil komt te staan met een auto, caravan of (elektrische) fiets, we helpen je snel weer op weg. Na jouw telefoontje of online melding houden we contact en laten we je weten wanneer we ter plekke zijn.

02 Reparatie

Uiteraard proberen we eerst het probleem ter plekke te verhelpen. Als dat niet lukt, transporteren we het voertuig naar de gewenste locatie. Heb je vervangend vervoer nodig? Ook dat regelen we voor je.

03 Transport

Is repareren niet mogelijk, dan brengen we het voertuig naar het gewenste adres. Of eerst naar één van onze veiligstel-locaties (Wierden, Zwolle of Apeldoorn) als dat handiger is. Wordt jouw voertuig op dit moment door ons vervoerd? Geef je gewenste eindbestemming door na goedkeuring van de verzekeraar.

04 Betaling

Betalen kan bij ons heel gemakkelijk. Zodra we weten wat de kosten zijn, krijg je van ons een betaallink. Je betaalt in principe direct bij het plaatsten van de opdracht.

Wolves special W’s

Werken bij Wolves

Werken bij Wolves?
Moet je dit zien

Onze Gert-Jan Bronkhorst neemt je mee op een gemiddelde werkdag. Hij komt wel heel veel pech tegen. Wil jij net als Gert-Jan van betekenis zijn in zulke situaties…? We zoeken nog collega’s!

We zoeken nog collega’s!

We can tell you more!

Voor het bergen van voertuigen zorg ik ervoor dat de bergers precies weten waar ze moeten zijn en wat er aan de hand is. Of het nou voor autopech is of een aanrijding, wij zorgen ervoor dat de bergers de weg zo snel mogelijk weer veilig maken.

Joshua Jannink - Wolves Berging
Joshua Jannink

Teamleider planning